Фантастичен успех на нашиот тим на 34та Балканијада за доктори во тенис

Јавување на Д-р Љупчо Милановски со информaција за големиот успех на нашите доктори тенисери на 34та Балканијада во тенис која оваа година се одржа во Бугарија

Сподели на Facebook и Twitter