Крводарителска акција

На 20 јули ( среда ) во просториите на Црвениот крст во Пробиштип ќе се одржи крводарителска акција.Акцијата започнува во 9 ч.  , а завршува во 15 ч.

 

Сподели на Facebook и Twitter