Меморијален риболовен турнир „Љубиша Дуковски-Бомба“

Турнирот се одржа на браната Пишица

Денес на браната над селото Пишица се одржа првиот меморијален риболовен турнир „Љубиша Дуковски-Бомба“, на кој што учество зедоа 28 сениори и 13 пионери. Турнирот помина во најдобар ред и  одлични временски  услови.

Сениори:

1.  Власто Давитков

2. Дејан Марковски

3. Станислав Манаилов

Пионери:

1. Бојан Митевски

2. Петар Божинов

3. Филип Величковски

Честитки за најдобрите и за сите учесници на годинашниот прв меморијален риболован турнир „Љубиша Дуковски-Бомба“.

 

Сподели на Facebook и Twitter