Патот Пробиштип-Лесново од 11-17 часот затворен за сообраќај

АМСМ известува дека на патниот правец 2251 Пробиштип-Лесново од 31.05.2022 ќе бидат изведувани градежни работи (асфалтирање).

Поради тоа патот ќе биде затворен за секаков вид на сообраќај во периодот од 11-17 часот.

Сподели на Facebook и Twitter