По големите одрони на патот према браната Кнежево, расчистена едната коловозна лента

Апел за крајно внимателно возење према браната Кнежево

По синоќашното известување на ЈП ХС „Злетовица“ за големиот одрон од земја и карпест материјал на патот према браната Кнежево, веднаш беше излезено на терен со механизација за расчистување на одронот и некаде околу 21.45 часот беше расчистена една коловозна лента, а така е и денес и затоа се апелира на крајно ВНИМАТЕЛНО возење на сите граѓани кои планираат овој неделен ден да го поминат на брана Кнежево.

 

Сподели на Facebook и Twitter