Програма за одбележување на 28ми Август – Денот на Пробиштип и Денот на рударите

Раде Илиевски - Раководител на Одделението за јавни дејности со презентација на програмата за одбележување на 28ми Август 2022 година

Сподели на Facebook и Twitter