Редовна крводарителска акција на Црвениот Крст Општинска Организација Пробиштип – 22 јуни ( среда ) 2022 година

Во среда 22 јуни 2022 година Црвениот Крст Општинска Организација Пробиштип организира редовна  шеста по ред крводарителска акција оваа година

Во среда 22 јуни 2022 година Црвениот Крст Општинска Организација Пробиштип организира редовна  шеста по ред крводарителска акција оваа година со почеток од 09:00 часот. Ги повикуваме сите редовни крводарители како и оние кои сакаат за прв пат да го направат ова хумано дело да дојдат во просториите на Црвен Крст Пробиштип најдоцна до 15:00 часот.

Црвен Крст Општинска Организација Пробиштип

Сподели на Facebook и Twitter