РУДАР РОК ФЕСТ – Голем музички настан вечерва 26.08.2022 во градскиот парк

Пробиштип Инфо даде свој голем придонес во промоција на овој голем музички настан , со изработка на неколку промотивни видео материјали

Сподели на Facebook и Twitter