Се е подготвено за почеток на празничната ВЕЧЕР со МАКЕДОНСКИ МУЗИЧКИ АРТИСТИ

Градски плоштад Св. Гаврил Лесновски почеток 22 ч.

Вечер со Македонски музички артисти по повод 28 ми Август – Денот на Пробиштип и Денот на рударите.

НАСТАПУВААТ:

Ристо Самарџиев

Дарио Панковски

Александар и Дац

Ѓезме

Сподели на Facebook и Twitter