Шепастите ентузијасти со хуманитрен проект во рамките на ,,Пробиштипски маскенбал“

Повелете на нашиот штанд со маски, мафини и освежителни пијалоци .

Тимот на “Шепасти ентузијасти” во рамките на проектот на ЦКА-ПХВ (Црвен Крст во акција, промоција на хумани вредности), организира хуманитарна акција. Ве покануваме сите на нашиот “Пробиштипски маскенбал” каде од нас ќе биде поставен штанд на кој ќе се продаваат маски, мафини и освежителни пијалоци. Сите собрани донации ќе бидат донирани во хуманитарни цели. Ве очекуваме!

Сподели на Facebook и Twitter