Свечено отворен Младинскиот центар во Пробиштип

Денес во Домот на културата „Злетовски рудар“ од Пробиштип беше отворен Младинскиот центар во Пробиштип

Дел од атмосферата од отварањето на Младинскиот центар во Пробиштип

Сподели на Facebook и Twitter