Успешно реализирана денешната крводарителска акција

Денес во просториите  на Црвениот крст Општинска организација  Пробиштип успешно беше реализирана 7та по ред крводарителска акција за оваа година на која 51 наш сограѓанин ја подаде раката за дарувње на најскопоцената течност , од кои на 9 крводарители ова им беше прв пат.

Сподели на Facebook и Twitter