Пробиштип инфо

Видео пораки од поранешни ученици што го поминале своето образование во СОУ “Наум Наумовски-Борче” Пробиштип

Видео снимено по повод 75 години „Средно образование Н.Н.Борче“

По повод одбележувањето на Патрониот празник на СОУ “Наум Наумовски-Борче”-Пробиштип и јубилејот на 75 години средно образование е креирано видео да ги за да ги насмее нашите лица и да не потсети на сите добри и убави моменти што ги имаме минато низ сите овие години. Под менторство на професорката Надица Милосова видеото содржеше неколку кажани пораки од поранешни ученици што го поминале своето образование во СОУ “Наум Наумовски-Борче”-Пробиштип а денес се успешни луѓе кои го следеле својот сон.

Мелани Блажевска

Сподели на Facebook и Twitter
Категории