Заврши крводарителската акција

Денес во просториите на Црвениот Крст се одржа 6та по ред за оваа година крводарителска акција.

Денес во просториите на Црвениот Крст се одржа 6та по ред за оваа година крводарителска акција. Беа собрани 68 единици крв. Имашe 10 крводарители кои за прв пат ја даруваа оваа течност која спасува животи и 58 редовни крводарители кои продолжија со оваа хумана активност.

Огромна благодарност до сите наши хумани сограѓани.

Сподели на Facebook и Twitter