Златен медал за иновацијата на Игор Петров

Видео разговор со Игор Петров за неговата иновација за механичка заштита на овошките која што се закити со златен медал на иновацискиот саем кој што се одржа во Кипар

Не е баш секојдневна информацијата, дека наш сограѓанин има добиено признание на светско ниво и тоа за патентирана иновација. Пробиштип инфо со големо задоволство, има можност да поразговара токму со пронаоѓачот на тој несекојдневен патент, за кој допрва ќе слушне светот,а особено земјоделците , кои преку него ќе решат еден навистина голем проблем.  

Токму за тој пронајдок, но и за неколку други теми ќе поразговараме со  Игор Петров. 

Разговорот можете да го погледате ТУКА

Сподели на Facebook и Twitter