„Чекај, чекај можам да објаснам!“ – (Wait, wait I can explain!) во кино „Рудар“ Пробиштип

Комедија во изведба на учениците од драмската секција, проект поддржан од американската федерална организација Мировен Корпус

Почитувани граѓани! 

Ве покануваме да присуствувате на нашата претстава „Чекај, чекај можам да објаснам!“ (Wait, wait I can explain!) во изведба на учениците од драмската секција при ООУ „Никола Карев“ – Пробиштип поддржана од американската федерална организација Мировен Корпус. 

Настанот ќе се одржи на 25.05.2024 (сабота) во 19 часот во киносала „Злетовски Рудар“. 

Учениците се под менторство на Ангела Николова, наставник по англиски јазик во ООУ „Никола Карев“ – Пробиштип и Дара Рекард, волонтер на Мировен Корпус. 

Сподели на Facebook и Twitter