И во Пробиштип одбележан 5ти Октомври Меѓународниот ден на учителот

На свечена седница беа доделени признанија на најдобрите просветни работници

Денес со доделување на признанија на најуспешните просветни работници од страна на Општина Пробиштип, беше одбележан 5ти Октомври Меѓународниот ден на учителот. Признанија беа доделени на најдобрите учители во рамки на општинските основни училишта, детската градинка и средното училиште од нашата општина.

 

Сподели на Facebook и Twitter