Креативна дружба во Дневниот центар во Пробиштип

Се започна со една убава идеја, продолжи со успешна соработка со родителите и сето тоа спонтано доведе до едно другарување исполнето со многу љубов, радост, разбирање...
Денес во Дневниот центар се релизира една прекрасна креативне дружба помеѓу деветоодделенците од ООУ ,,Никола Карев“ и корисниците на Дневниот центар.
Се започна со една убава идеја, продолжи со успешна соработка со родителите и сето тоа спонтано доведе до едно другарување исполнето со многу љубов, радост, разбирање…
Низ видеото кое следи ТУКА ќе имате можност да почувствувате дел од атмосферата во просториите на Дневниот центар, која едноставно не може да се опише со зборови, туку може само да се доживее.
Вака се гради емпатија.
Вака се формираат позитивни и квалитетни личности.
Нови другарства и ветувања за следно другарување.
Браво деца!
Браво IXа
Професор Александра Наунова
Сподели на Facebook и Twitter