Практичен час за ингеренциите и обврските кои ги имаат локалната самоуправа и градоначалникот како институции

Средба на Градоначалникот на општина Пробиштип г-дин Драган Анастасов со учениците од четвртите одделенија
Денес, со учениците од четвртите одделенија при ООУ „Браќа Миладиновци„ и ООУ „Никола Карев„ одржавме практичен час за ингеренциите и обврските кои ги имаат локалната самоуправа и градоначалникот како институции.
Поминавме убав час на кој преку интересна интеракција со учениците споделивме информации и размислувања, а на мое задоволство споделивме и интересни идеи, за подобра општина Пробиштип.
Општина Пробиштип
Сподели на Facebook и Twitter