Пробиштип инфо

Разговор со проф. Јасмина Тоневска за учеството во Fulbright програмата во САД

Како помина посетата во САД, ќе слушнете од разговорот со Јасмина Тоневска учесник во Fulbright програмата

Современиот живот, а особено постојаниот пристап до интернетот за многу млади луѓе претставуваат можност за постојан раст и надоградување на своите знаења, а со тоа и создавање на квалитетни кариери.

Потрагатa по нови методи за едукација на нејзините ученици, нашата следна гостинка ја однесоа дури во далечната Америка, каде беше дел од една интересна и едукативна програма.  

За оваа , но и за многу други теми ќе поразговараме со професорката по англиски јазик и книжевност, Јасмина Тоневска.

Целиот разговор можете да го погледнете ТУКА

 

Сподели на Facebook и Twitter
Категории