Резултати на учениците од ООУ „Никола Карев“ од регионалниот натпревар по природни науки

На Државниот натпревар учество ќе земат: Нела Стојчевска, Каја Петковска и Христијан Ристов

На одржаниот регионален натпревар Природни науки кој се одржа на 05.04.2024 година- учество зедоа и постигнаа резултати следниве ученици:

4 одд. ментор: Даниела Стојанова

Нела Стојчевска – 48 поени – прво место

Каја Петковска – 40 поени – трето место

Јаков Јордановски – 37 поени – трето место

4 одд. ментор: Маја Стојковска

Христијан Ристовски – 41 поен – трето место

Сара Петковска – 34,5 поени – трето место

Лана Митева – 30 поени – трето место

5 одд. ментор: Марија Пановски

Антигона Томевска – 34 поени – трето место

Максим Донев – 34 поени – трето место

Ведран Гаврилов – 33 поени – трето место

Јаков Трајчевски – 32 поени – трето место

Дамјан Младеновски – 29 поени – трето место

Деспина Димитриевска 25 поени – пофалница

6 одд. ментор: Марија Пановски

Стефан Пековски – 31 поен – трето место

Виктор Трајковски – 29 поени – трето место

Клаудија Пенева Анѓелова 26 поени – трето место

Илина Николова 25 поени – трето место

Честитки за сите наши ученици.

Многу успех на следното ниво ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР, на кој ќе земат учество: Нела Стојчевска, Каја Петковска, Христијан Ристов

 

ООУ „Никола Карев“ Пробиштип

Сподели на Facebook и Twitter