Сетко Досетко подготвен за дружење со децата

Разговор со Марија Богатиновска автор на книгата Сетко Досетко

За детските авантури, интересните случки, секојдневните ситуации, тагата, радоста и желбата секому да се помогне…

За секојдневието на Сетко Досетко, кое е се само здодевно не…

За овој детски јунак кој ќе ја разбуди желбата за читање, разговараме со авторката Марија Богатиновска.

За Сетко Досетко, но и за другите авторски дела на наставничката Богатиновска можете да дознаете во разговорот кој го водевме со неа.

Разговорот во целост можете да го проследите ТУКА.

 

Сподели на Facebook и Twitter