СОУ „Наум Наумовски Борче“ Пробиштип – Матуранти 59-та генерација

Матурантите од СОУ „Наум Наумовски Борче“ Пробиштип вчера ја прославија својата матурска вечер

Оваа учебна година 2022-2023 во СОУ наум Наумовски -Борче, завршуваат 68 ученика , од геолошко-рударската, машинската струка , спортската гимназија и гимназиското образование.

Им благодариме што одлучија во нашето училиште да го дооформат своето образование и воспитание,и да стекнат знаења и вештини, кои ќе им овозможат понатаму гордо да чекорат во животот и да придонесат при изборот на својата идна професија.

Со еден збор им благодариме што беа дел од семејството и приказната на СОУ.Наум Наумовски -Борче.

СОУ.Наум Наумовски -Борче

 

 

Сподели на Facebook и Twitter