Свечено доделени наградите на 56. Детски Рацинови Средби

На 11.11. 2023 се одржаа 56. Детски Рацинови Средби

На 11.11. 2023 год во Велес, се одржа свеченото доделување на дипломите на 56. Детски Рацинови Средби.

На ученичката Ванеса Давиткова од 8 одд и беше доделена наградата за освоено 2 место.

Радосна и мотивирана се врати со медал и диплома за освоеното место.

Сподели на Facebook и Twitter