Тим Сезнајковци: Easter egg hunt, egg races i rabbit races

Велигденски игри на членовите на англискиот клуб од ООУ „Никола Карев“ од Пробиштип

Членовите на англискиот клуб (III-IX) учеа  за начинот на кој се прославува Велигден во Америка преку игри како  Easter egg hunt, egg races i rabbit races. Happy Easter!

Сара Јанева

 

Сподели на Facebook и Twitter