Тим Сезнајковци: Наградени најуспешните ученици по англиски јазик од ООУ „Никола Карев“ Пробиштип

Училишен натпревар по англиски јазик за учениците од петто до деветто одделение

На 27.12.2022 година се одржа училишен натпревар по англиски јазик за учениците од петто до деветто одделение. Овие ученици ќе не претставуваат на идните натпревари по англиски јазик. Најуспешните добија и дипломи. БРАВО УЧЕНИЦИ 👏👏👏

Сара Јанева

Сподели на Facebook и Twitter