Тим Сезнајковци: Натпревар по Биологија

Резултати на учениците од ООУ „Никола Карев“ Пробиштип

На 10.03.2023 год. се одржа и натпреварот по Биологија, каде нашите ученици ги бележат следниве резултати:

7️⃣одд.

Ања Алексовски – второ место, Јована Радева – второ место

Јован Младеновски – трето место, Ванеса Давиткова – трето место

Сара Јанева – пофалница, Бојана Стоимановска – пофалница, Андреа Стефановска – пофалница, Мила Лонева – учество

8️⃣ одд.

Ели Младенова – трето место Ана Димитриевска – трето место

Ана Ампева – пофалница, Ален Ампев – пофалница, Аница Бранкова – пофалница, Тадеј Максимов – пофалница, Мелани Добревска – пофалница

9️⃣одд.

Андреј Гоцевски – второ место, Марко Гаврилов – второ место

Леон Донев – трето место, Ива Василевска – трето место

Секој успех на учениците не прави побогати како училиште. Нашето име се бележи со наградите.

БРАВО УЧЕНИЦИ 👏👏👏

Сподели на Facebook и Twitter