Тим Сезнајковци: Регионален натпревар по МАТЕМАТИКА – Штип

Резултати на нашите ученици од ООУ „Никола Карев“на регионалниот натпревар по математика

Вчера (04.03.2023 год.) во ООУ”Ванчо Прке” – Штип, се одржа регионалниот натпревар по МАТЕМАТИКА каде учество зедоа и постигнаа резултати следниве наши ученици:

4 одд. под менторство на наставничката Марија Богатиновска

Дамјан Младеновски – втора награда

Деспина Димитриевска – трета награда

Јаков Трајчевски – трета награда

Максим Донев – пофалница

Ведран Гаврилов – пофалница

5 одд. под менторство на наставничката Анета Стојанова

Илина Илиевска – втора награда

Стефан Петковски – трета награда

Давид Радевски – пофалница

6 одд. под менторство на наставничката Станка Тасевска

Дамјан Михајлов – пофалница

7 одд. под менторство на наставникот Живко Ангеловски

Ања Алексовски – трето место

👏Честитки и за сите наши ученици кои беа дел од натпреварот

🍀БРАВО УЧЕНИЦИ ЗА УСПЕСИТЕ И УШТЕ ПОГОЛЕМИ РЕЗУЛТАТИ НА СЛЕДНОТО СКАЛИЛО

Сара Јанева

Сподели на Facebook и Twitter