Тим Сезнајковци: Регионален натпревар по природни науки

Резултати на учениците од ООУ „Никола Карев“ од регионалниот натпревар по природни науки

На 10.04.2023год. се одржа регионален натпревар по природни науки.

Учениците од четврто одделение ги постигнаа следниве резултати:

Максим Донев – прва награда

Јаков Трајчевски – прва награда

Хана Ластова – втора награда

Дамјан Младеновски – втора награда

Антигона Томевска -трета награда

Првите четворица ученици обезбедија пласман за државен натпревар!

Сподели на Facebook и Twitter