Тим Сезнајковци: Учениците од дневен престој го одбележаа 21 Март

Природата се сака и чува уште од најмали нозе, подоцна постојано треба да се негува

21 Март – Ден на екологијата го одбележаа и учениците од дневен престој со наставничката Сања Кузманова.

Природата се сака и чува уште од најмали нозе, подоцна постојано треба да се негува.

Секој наш промислен чекор да ја зачуваме природата, само ќе ни се врати со благодет да дишеме почист и поздрав воздух.

Сара Јанева

Сподели на Facebook и Twitter