Тим СЕЗНАЈКОВЦИ- ВЕЛИГДЕНСКА АТМОСФЕРА ВО НАШЕТО УЧИЛИШТЕ

Мир, здравје, среќа во секој дом. За многу години ВЕЛИГДЕН!

Учениците од предметна настава како и членовите на литературната секција, вака го одбележаа доаѓањето на Велигден. Да се радуваме, Да празнуваме… Мир, здравје, среќа во секој дом. За многу години ВЕЛИГДЕН

Нашите вредни ученици дел од вчерашниот Велигденски хепенинг. Меѓу нив и најубавите велигденски јајца, наградени. Радосни, насмеани… Со љубов, топлина и желба за здравје, среќа облеани. Честит ВЕЛИГДЕН !

Сара Јанева

Сподели на Facebook и Twitter