Тимот на СЕЗНАЈКОВЦИ во Пробиштип инфо

Тимот на Сезнајковци повторно во акција , а од денес и во Пробиштип инфо

На наше големо задоволство како дописници ни се приклучија и учениците од ОУ „Никола Карев“ преку тимот Сезнајковци. Преку нивните информативно креативни содржини ќе ни пренесуваат дел од секојдневните активности на нивното училиште. Меѓу другите содржини ни ја подарија и песничката „Зима“.

 

 

Сподели на Facebook и Twitter