Пробиштип инфо

Тимот СЕЗНАЈКОВЦИ не’ информира за активностите по повод 28Февруари-Денот посветен на луѓето со ретки болести

28 Февруари - Денот посветен на луѓето со ретки болести и оваа година го одбележавме на посебен начин.

28 Февруари – Денот посветен на луѓето со ретки болести и оваа година го одбележавме на посебен начин.Учениците од 4а одд го одбележаа со прекрасни изработки посветени на луѓето кои се борат со овие тешки и ретки болести.

Андреа Стефановска

Сподели на Facebook и Twitter
Категории