Учениците од „Браќа Миладиновци“ настапија на „Ѕвон“

Со притискање на „ТУКА“ ќе го погледнете целиот настап на учениците во Контактно училишната програма Ѕвон

Денес учениците од нашето училиште ООУ “Браќа Миладиновци” Пробиштип учествуваа во Контактно училишната програма “Ѕвон”. 

Браво за сите ученици и за наставниците за одличното претставување на нашето училиште. Видеото од настапот на учениците погледнете го ТУКА  

  ООУ „Браќа Миладиновци“ Пробиштип 

Сподели на Facebook и Twitter