Започна новата учебна година 2023/24

Првачињата и шесто одделенците се запознаа со своите нови наставници

Денес се огласија училишните ѕвончиња кои го најавија почетокот на новата учебна година. Најрадосни беа првачињата за кои училиштата имаа подготвено пригодна програма за нивно добредојде.

Во видеото ќе погледнете дел од програмите во ООУ „Никола Карев“ и ООУ „Браќа Миладиновци“ во Пробиштип.

Тимот на Пробиштип инфо на сите ученици им посакува многу здравје и големи успеси.

 

 

 

 

 

Сподели на Facebook и Twitter