Завршна забава на дечињата од детската градинка Гоце Делчев

Низ игра и песна идните првачиња се збогуваа со градинката

Денес дечињата од детската градинка ,,Гоце Делчев” го искористија убавото време и на градскиот плоштад приредија една прекрасна забава за збогување . Учествуваа дечиња со наполнети 5 и 6 години ( големи групи) . Идните првачиња преку игра и забава се збогуваа со градинката, а и ги развеселија граѓаните.

 

Сподели на Facebook и Twitter