Пробиштип инфо

ПРОДАЖБА НА ОГРЕВНО ДРВО „ДАБ И БУКА“

 Нарачајте веднаш за да си обезбедите удобна зимска сезона!
Плац за продажба на огревно дрво „Донев Дооел Дрвопревоз“ Радовиш врши продажба на огревно дрво „Даб и Бука“. 

 Достава се врши во ПРОБИШТИП и ОКОЛИНАТА  Брза и сигурна испорака до вашиот дом! 

 Контакт и информации: 071510207, 072577272, 

 Локација „Штипски пат“ Радовиш 

 Нарачајте веднаш за да си обезбедите удобна зимска сезона!  

 Нека вашиот дом стане топол и пријатен со нашите производи од огрев! 

 „Донев Дооел Дрвопревоз“ Радовиш 

Сподели на Facebook и Twitter
Категории