Промотивен рекламен пакет на Пробиштип Инфо

Изработка на ПРОМОТИВНО ПРОДАЖНА ( ЛЕНДИНГ ) страна

Во пресрет на НОВОГОДИШНИТЕ и БОЖИЌНИ празници, Пробиштип Инфо ви нуди промотивен пакет на рекламни услуги. Пакетот содржи изработка на персонална промотивна ЛЕНДИНГ  страна на која можете да ја претставите вашата понуда за прослава на Нова година.

Персоналната промотивна страна ќе биде претставена како оглас на probistipinfo.mk , како и на  ФБ групата и страна Пробиштип Инфо. Линкот ќе ви биде достапен доколку сакате сами да го промовирате преку социјалните мрежи.

Страната ќе биде направена со максимално почитување на вашите желби и потреби. Инфо и контакт на 072-232-793, admin@probistipinfo.mk

Во прилог ви нудиме пример на една промотивна страна. Клик на ЛИНКОТ

Сподели на Facebook и Twitter