Останати објави

Спорт

Многу освоени медали за каратистите од Вадо карате до унија – Пробиштип на Третото балканско првенство во карате

Клубот ВАДО КАРАТЕ ДО УНИЈА, со настап на 28 каратисти и на ова првенство ја претставија достоинствено Македонија и нашиот Пробиштип со освоени повеќе медали во различни категории

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ