ВМРО-ДПМНЕ Пробиштип: Протест за промени !

ОК на ВМРО-ДПМНЕ Пробиштип повикува на сенароден протест пред Влада на Република Македонија на 18.06.2022 (сабота) во 20.00 часот
Почитувани сограѓани,
ОК на ВМРО-ДПМНЕ Пробиштип Ве повикува на сенароден протест пред Влада на Република Македонија на 18.06.2022 (сабота) во 20.00 часот, за заеднички да кажеме:
ПРЕМНОГУ Е!!!
Јавните собири и протести преставуваат најавтентичен начин на дејствување преку кој еден народ ја покажува високата демократска свест за состојбата во своето општество.
Приклучи се!!!
Молкот не е опција!!!
Должни сме на нашите деца да им оставиме татковина во која нема да се срамиш што си МАКЕДОНЕЦ.
Да ја направиме Македонија економски просперитетна држава во која секој поединец иднината ќе ја гледа тука, дома, во својата татковина.
ПРЕМНОГУ Е!!!
ПРОТЕСТ ЗА ПРОМЕНИ.
Со почит.
ОК ВМРО-ДПМНЕ Пробиштип
Сподели на Facebook и Twitter