Бобан Јачевски беше најсреќниот кој го фати крстот во Пробиштип, а Бобан Јованов во Злетово

Традиционално и оваа година по повод големиот христијански празник Богојавление или Водици, во осветените води на Аква паркот во Пробиштип се фрлаше осветениот крст, а од многубројните капачи  најсреќен беше Бобан Јачевски од Пробиштип. И оваа година општина Пробиштип ги обезбеди наградите за најсреќниот.

Во Злетово најсреќен беше Бобан Јованов кој го фати крстот во водите на Злетовска река.

Пробиштип инфо им честита на најсреќните.

 

Сподели на Facebook и Twitter