Изложба на фотографии од СПД „Пробиштип“ по повод Денот на планината

Во Домот на културата беше отворена изложба со планинарски фотограии од СПД „Пробиштип“, а беа доделени и две признанија на истакнати планинари од ова друштво

СПД „Пробиштип“ во соработка со Домот на културата ,,Злетовски Рудар” Пробиштип, а по повод денот на планината, на 11.12 2023 година организираа изложба на фотографии на дел од акциите и убавините на Македонија.

На оваа свеченост признанија добија Ирена Савевска и Мартин Китановски, членови на СПД „Пробиштип“.

Видеото со дел од атмосферата и разговорот со Ирена Савевска можете да го погледнете ТУКА

Сподели на Facebook и Twitter