Одбележан Меѓународниот ден на пожарникарите

Со дефиле на возниот парк на ТППЕ Пробиштип одбележан 20 мај Меѓународниот ден на пожарникарите
 
Нека е честит денот на пожарникарите, изразувам благодарност и почит за вашата несебична работа и ангажман кој секојдневно несебично го давате за безбедноста на граѓаните на општина Пробиштип.
 
Општината изминатиот период придонесе за подобри услови за работа, што допринесува за поефективна противпожарна единица.
 
Почитувани пожарникари, бидете живи и здрави, нека ви е среќен празникот.
 
Општина Пробиштип
 
Сподели на Facebook и Twitter