Пробиштип инфо

Положено свежо цвеќе пред споменикот “Братство и единство”

По повод 8ми Септември, Денот на независноста и Денот на ослободување на Пробиштип, делегации од Совет на општина Пробиштип, општина Пробиштип, политичките партии и здружение на пензионери од Пробиштип положија свежо цвеќе пред споменикот “Братство и единство”.
Честит Ден на независноста на Македонија
 
Општина Пробиштип
 
 
 
 
Сподели на Facebook и Twitter
Категории