Пожар на месноста Леговец 20.08.2023

Информација за синоќашниот пожар на Леговец и апел до граѓаните на Пробиштип упати Милан Терзиќ - командир на ТППЕ Пробиштип

Милан Терзиќ – командир на ТППЕ Пробиштип даде информација за ситуацијата со пожарите во текот на неделата која што измина ставајќи акцент на синоќашниот пожар кој се случи на месноста Леговец и упати апел до граѓаните на Пробиштип.

 

Сподели на Facebook и Twitter