Пожар во Пробиштип

Јавување на Милан Терзиќ - Командир на ТППЕ Пробиштип

Денес граѓаните на Пробиштип можеа да забележат густ чад од пожарот кој го зафати делот со трска под индустрискиот дел на Пробиштип.

Повеќе информации можете да слушнете од јавувањето на Милан Терзиќ – Командир на ТППЕ Пробиштип.

Целото видео можете да го погледнете ТУКА

Сподели на Facebook и Twitter