Прекрасен настап на Вито Славевски на познатото музичко шоу „Никогаш не е доцна“

Разговор со Вито Славевски за импресиите од настапот на шоуто „Никогаш не е доцна„ каде помина во третиот круг

Синоќа срцата на пробиштипјани биеа во ритамот на музиката која како да излегуваше дирекно од душата на нашиот гостин Вито Славевски-познат лик, кој е неодминлив дел од забавниот живот на нашиот град.

Разговорот со нашиот Вито, кој говори за импресиите од вториот настап на познатото музичко шоу „Никогаш не е доцна“ можете да го погледате ТУКА

Сподели на Facebook и Twitter