Програма за одбележување на Нова година во општина Пробиштип

Раде Илиевски - Раководител на одделението за јавни дејности ја претстави Новогодишната програма на општина Пробиштип

Традиционално општина Пробиштип подготвува програма за одбележување на Новогодишните празници, а секако на најголема радост на дечињата.

Како ќе изгледа програмата за новогодишните празници во општина Пробиштип, ќе погледнете од разговорот со Раде Илиевски – Раководител на одделението за јавни дејности во општина Пробиштип.

Видеото можете да го погледнете ТУКА.

Сподели на Facebook и Twitter