Програма за „Зелникот на баба 2024“ Пробиштип

Видео изјава на Раде Илиевски од општина Пробиштип за годинашната манифестација „Зелникот на баба“

Во сабота на 23 март 2024 година со почеток во 11.30 ч., на Градскиот плоштад Св. Гаврил Лесновски во Пробиштип, ќе се одржи 11то издание на една од најпопуларните манифестации која ја организира општина Пробиштип „Зелникот на баба 2024“.

Поопширна најава за програмата и гостите за годинашната манифестација „Зелникот на баба“ ќе слушнете од изјавата на Раде Илиевски – Раководител на одделението за јавни дејности. Видеото можете да го погледате ТУКА

Сподели на Facebook и Twitter