Соња Даниловска – Одделенски наставник во ООУ „Никола Карев“ Пробиштип

Пробиштип инфо сака низ разговори да ги претстави вистинските професионалци во своите области

Пробиштип Инфо стартува со нов проект наречен ,, ПРОФЕСИОНАЛЕЦ“.

Низ разговор со наши сограѓани од различни професии, ќе дознаваме како е да бидеш личност кој својата професија ја доживува сериозно и ја работи со посветеност и љубов.

Наша прва гостинка е одделенскиот наставник Соња Даниловска, за која професијата е главен двигател во секојдневниот напредок, вечна доедукација и иновативност, како и огромната љубов која ја чувствува за своите ученици веќе 26 години.
Вистинско задоволство е да разговараш со некого кој кога зборува за својата професија, едноставно зрачи.

Целиот разговор со Соња Даниловска можете да го проследите ТУКА.

 

Сподели на Facebook и Twitter